Wij zijn een team                               

Badass pr is een team van pr-consultants dat zijn naam niet heeft gestolen: buiten wat je kunt verwachten van een public relationsbureau, komen we met veel plezier creatief naar buiten met invalshoeken die een meerwaarde bieden aan jouw dienst, product of zaak. Dankzij het feit dat we van vele markten thuis zijn, kunnen we onze klanten zorgvuldig uitkiezen en kunnen we garanderen dat we enkel pr doen voor mensen, organisaties of dingen waar we zelf volledig achter staan en door gepassioneerd zijn.

                                   We hebben principes                              

In ons Badass-charter staat bovendien dat we nooit klanten zullen aannemen die iets ongezond willen promoten of die sterk bijdragen tot de verontreiniging van ons milieu: persberichten over snoep, (energiedrankjes vol) suiker, rood vlees, aardappelen, nucleaire energie of fossiele brandstoffen zullen we dus nooit versturen. Ook politieke partijen, organisaties en individuen die anderen discrimineren kunnen niet komen aankloppen bij ons.

                               We geven ook lessen                           

Zelf zijn we een full-service bureau. We zijn ook journalisten en geven les in het gebruik van sociale media, crowdfunding, presentatie- en debattechnieken, acteren, NLP, hypnose, Ericksoniaanse spraak, leugen- en emotiedetectie en communicatie, zowel privé als op school. We zorgen voor de communicatie met de pers, (re)branding, (re)styling, pr-stunts, lezingen, scenario's voor radiospots of films, copywriting, vertalingen, workshops, blogs, tweets en nog veel meer! Natuurlijk werken we ook vaak samen met de beste fotografen, ontwerpers en webbuilders van het land.

                              We zijn van veel markten thuis                           

Badass pr is gespecialiseerd in entertainment (films, games en muziek), lifestyle, wellness, gastronomie, evenementen en luxe-artikelen. Dit kan zowel binnen de Benelux als internationaal.​ We werken en hebben gewerkt voor gerenommeerde binnen- en buitenlandse klanten, waaronder klanten uit België, Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Israël. 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page