Overtuigingen zijn er om steeds opnieuw bevraagd en herbekeken te worden. Toch zijn de teamleden van Badass pr zeker van een ding: binnen bijna eender welk beroep - of het nu om een ontwerper, een journalist, een organisator, een verkoper, een therapeut of een pr-consultant gaat - heeft degene die sociaal vaardig en creatief is een streepje voor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

CREATIVITEIT

Veel andere pr-bureaus hebben het over 'out of the box'-denken, maar wij laten het zeker niet bij loze woorden: verbeeldingskracht, passie en communicatieve vaardigheid staan bij ons centraal. Verder bekijken we alles ook zo kritisch mogelijk en met kennis van zaken.

SOCIAAL

PASSIE

VERBEELDING

Zijn gedrukte media wel altijd meer waard dan online kanalen? Klopt het dat teksten altijd simpel moeten geschreven zijn? Werken in te vullen formulieren wel beter dan een simpel antwoordje via e-mail? Werkt tv-reclame nog? Op welke manier doe je best aan product placement? We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste informatie, de meest boeiende onderzoeken en de meest veelzeggende metastudies.

VERNIEUWING

ONDERZOEK

SOCIAAL

 

POSITIEF

Tenslotte zijn we er ons ook van bewust dat we een sociale rol vervullen. Zaken die slecht zijn voor de gezondheid of voor het milieu, of asociale, discriminerende partijen zullen nooit door ons gepromoot worden. Een glaasje rode wijn of bier kan heilzame effecten hebben, maar zelfs een glas suikerrijke frisdrank heeft dat doorgaans niet, of althans niet voldoende als je de voor- en de nadelen in de weegschaal legt. Hoewel we er vanzelfsprekend geen rekening mee kunnen houden of iets overmatig wordt gebruikt, zijn er een aantal zaken die meteen slecht zijn. Door die uit te sluiten, hopen we als pr-consultants positief bij te dragen tot een gezonde samenleving

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
Ushuaya interieur Van Gogh