top of page

Uitnodiging: Gratis businessworkshop met lunch

Become Part of the Firio Family!


Dinsdag 15 maart, 2022 (Antwerpen), van 12 u. tot 14 u.

Donderdag 17 maart, 2022 (Gent), van 12 u. tot 14 u.


Bespaar minstens 50% op de kosten voor de opleidingBen je ondernemer? Heb je een bedrijf? Wil je jouw werknemers extra motiveren? Zou je graag de productiviteit van jouw zaak verbeteren? Wil je een betere manier vinden om de aanwezige interne kennis beschikbaar te maken en te delen met jouw team of personeel?

Misschien ben je getroffen door de coronacrisis of wil je een nog betere manier vinden om ook tijdens deze pandemie het wij-gevoel sterker te maken en de productiviteit te vergroten? Ben je gewoon op zoek naar unieke oplossingen voor jouw organisatie? Zou je jouw netwerk willen uitbreiden? Of ben je een journalist en ben je geïnteresseerd in innovatieve zakenoplossingen die bovendien een minimum aan moeite en financiële middelen kosten? Dan zal je tijdens onze Firio Business Workshop zeker op jouw wenken worden bediend!Uitnodiging_Gratis businessworkshop met drankjes en hapjes_Antwerpen en Gent
.pdf
Download PDF • 799KB

Klik op de link hierboven om de uitnodiging in pdf-formaat te downloaden


Graag nodigt het team van Firio en Badass pr je hierbij uit om langs te komen op een van onze twee Firio Business Workshops.


Daarbij krijg je niet alleen alles te horen over de website en de app die het plezier binnen jouw bedrijf aanzienlijk kunnen vergroten en tegelijkertijd de interne werking veel vlotter zullen laten verlopen, je krijgt ook een maand gratis lidmaatschap aangeboden én een erg welkom netwerkmoment voorgeschoteld – allemaal bij een lekker drankje en enkele heerlijke hapjes.
Inclusief lunch en drank

Beperkte plaatsen—schrijf je nu in door ons te mailen of te bellen!

+32 (0)477 977 977

Wat is Firio?


Een werknemer wordt ziek en moet vervangen worden, maar is niet meteen te bereiken. Een collega is op vakantie en weet niet waar jijzelf de nodige informatie moet vinden om een project tot een goed einde te brengen. Een van jouw teamleden is te laat en probeert zijn of haar werkmethode met jou te delen, maar heeft moeite om alles uitgelegd te krijgen. Iemand is opgestapt en de nieuweling heeft het gevoel dat hij of zij van nul moet beginnen. Je probeert een inventaris op te maken van de gebouwen, apparaten en/of voertuigen binnen jouw bedrijf, maar het is enorm tijdrovend om alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen.


Bijna elke zaak stuit wel eens op een of meerdere van de hierboven geschetste problemen. Firio biedt een oplossing, maar doet nog veel meer dan dat: het optimaliseert ook de interne communicatie en organisatie, alles op een ongedwongen manier die je eveneens toelaat om de motivatie en bijdragen van jouw eigen werknemers beter in te schatten.Firio is een innovatief intern communicatieplatform en gemakkelijk toegankelijke database met een zeer intuïtieve en leuk vormgegeven interface die de werknemers én werkgevers van jouw bedrijf in staat stelt om elkaar te contacteren met vragen, opmerkingen en suggesties.

Bovendien laat het (doorgaans meer ervaren) krachten toe om wat zij al weten op de website van Firio te plaatsen, waardoor nieuwelingen zich heel snel kunnen beroepen op de verworven kennis.


Alles kan heel overzichtelijk gedeeld worden, wat de appreciatie en het respect voor elkaar vergroot, de banden tussen collega’s versterkt, de sfeer op het werk verbetert en werkgevers toelaat om aan de slag te kunnen zonder dat ze hun afwezige teamleden moeten storen. Omdat Firio je ook toelaat om snel alle mogelijke contactgegevens te vinden en met elkaar te communiceren, voelt iedereen zich nog meer positief betrokken bij het interne reilen en zeilen van het bedrijf. Kortom: al jouw werkgevers beginnen zich steeds meer Firio te voelen!


Laat ons iets weten!

Natuurlijk gaan we er 2 speciale workshopdagen van maken. Daarom zullen we het niet enkel over Firio zelf hebben, maar een gezellig netwerkevenement houden – we weten immers allemaal dat we daar wel eens aan toe zijn, nu de coronamaatregelen dat weer toelaten en we zo lang meer moeite hebben gehad om met elkaar van ideeën en contactgegevens te wisselen.


Bovendien zal ons pr-bureau aanwezig zijn om tips te geven rond public relations en marketing in deze periode én zullen we ervoor zorgen dat je niet dorstig en hongerig huiswaarts moet keren. Nog beter: alles is gratis én bovendien kan je Firio mits deelname aan de workshop ook een maand volledig gratis gebruiken! De plaatsen blijven uiteraard beperkt, laat ons dus zo snel mogelijk iets weten via:

+32 (0)477 977 977

of

dirk@badass.be

+32 (0)477 977 977


bottom of page