top of page

Persbericht: SolarBuddy start BuddyChallenge om energiearmoede aan te pakken

Wat zijn we blij om de lancering van de BuddyChallenge van SolarBuddy aan te kondigen. Een initiatief dat bewustwording energiearmoede wilt creëren en duurzame oplossingen probeert te bieden om het leven van kinderen wereldwijd te verlichten. En, je raadt het al, we nodigen jou uit om ook zelf deel te nemen en ons te helpen de boodschap van SolarBuddy te verspreiden!

Uiteraard nodigen wij journalisten, bloggers en vloggers die verslag doen van de BuddyChallenge uit als VIP's op het EXTREMA Outdoorfestival op 28 mei 2023. Internationale journalisten die de BuddyChallenge verslaan, zullen vanzelfsprekend ook uitgenodigd voor andere SolarBuddy-evenementen, zoals de aankomende top in Madrid, die in november 2023 zal worden georganiseerd.SOLAR BUDDY - BuddyChallenge Guide
.pdf
Download PDF • 1.07MB

Download de BuddyChallengegids van SolarBuddy door op de link hierboven te klikkenOver de BuddyChallenge


De BuddyChallenge is een oproep aan alle deelnemers om op 28 april een Instagramreel en/of TikTokfilm op te nemen en deze te delen op hun sociale media-accounts met de hashtags #BuddyChallenge en #SolarBuddy. De video begint met een vermelding en erkenning van SolarBuddy, gevolgd door een uitnodiging aan drie vrienden om de uitdaging aan te gaan en een positieve boodschap voor hen of de kinderen achter te laten.


Om ervoor te zorgen dat de BuddyChallenge een succes wordt, hebben we enkele tips en aanbevelingen gegeven, waaronder framing- en belichtingsadviezen en aanbevolen telefooninstellingen. We raden deelnemers aan om de reel met de achterste camera van hun telefoon op te nemen om de leesbaarheid van geschreven woorden te garanderen.


Door mee te doen aan de BuddyChallenge help je ons om het geschenk van licht te geven en een betere toekomst te creëren voor kinderen die getroffen zijn door energiearmoede. We kunnen niet wachten om jouw creativiteit in actie te zien!Over SolarBuddy


SolarBuddy is een organisatie die zich inzet om energiearmoede uit te roeien door duurzame verlichtingsoplossingen te bieden aan gemeenschappen over de hele wereld. De transformerende kracht van licht staat centraal in het werk van SolarBuddy, waardoor kinderen kunnen studeren, lezen en spelen als de zon ondergaat, zonder te hoeven vertrouwen op gevaarlijke en vervuilende petroleumlampen.


Met zijn innovatieve zonnelampen probeert SolarBuddy een betere toekomst voor kinderen in enkele van 's werelds armste gebieden te creëren, waarbij ze bovendien worden aangemoedigd om te leren en nog meer te groeien. Door zijn onvermoeibare inspanningen brengt SolarBuddy niet alleen licht naar donkere plaatsen, maar belicht het ook het enorme potentieel van hernieuwbare energie om levens en gemeenschappen te transformeren.Over EXTREMA Outdoor


EXTREMA Outdoor is een adembenemend muziekfestival dat plaatsvindt in België en enkele van 's werelds beste dj's en artiesten samenbrengt voor drie onvergetelijke dagen van muziek en dans. Met meerdere podia en een verbluffende visuele en geluidsproductie neemt het festival je mee op een meeslepende reis vol pure opwinding en energie.


Van techno tot house tot trance, EXTREMA Outdoor heeft een diverse line-up die aansluit bij jouw muzieksmaak en het een must-attend evenement maakt voor alle muziekliefhebbers en feestgangers. Met zijn pulserende beats en levendige sfeer is EXTREMA Outdoor de ultieme viering van muziek en cultuur, een unieke ervaring die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die erbij is. Wij van SolarBuddy zijn verheugd om met dit muziekevenement samen te werken en zo nog meer mensen te bereiken met onze boodschap!Over Deepak Chopra


Deepak Chopra is een wereldberoemde auteur en pionier op het gebied van integratieve geneeskunde en persoonlijke transformatie. Zijn meditatie biedt mensen een moment van reflectie en verbinding met de natuur, waarbij de nadruk wordt gelegd op het belang van duurzaam leven en de impact van energiearmoede op het milieu en de samenleving.


Op EXTREMA Outdoor zal Deepak Chopra een live meditatie leiden die ook wordt gestreamd op Times Square, New York. Dit fantastische evenement wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen SolarBuddy en het Never Alone Initiative van Deepak Chopra, actrice/model/activiste/motivational speaker Gabriella Wright, en de wereldberoemde denker Poonacha Machaiah.De Never Alone Alliance is een coalitie van bedrijven, beleidsmakers, mentale gezondheidsprofessionals, welzijnsvoorstanders, wetenschappers, scholen, en andere instituten die zich met eenzelfde soort thema bezighouden. Het doel is om bewustzijn te creëren rond mentale gezondheid, wetenschappelijk onderzoek te bevorderen, samen te werken met beleidsmakers en wereldwijd een technologieplatform op te zetten om ervoor te zorgen dat de toegang tot hulpbronnen zo democratisch mogelijk is.


Via alliantie te smeden tussen individuen en organisaties, is Never Alone toegewijd aan het ontwikkelen van een frisse kijk op mentale en emotionele gezondheid, terwijl ook de beschikbare ondersteuning voor mensen die op zoek zijn naar hulp onder de loep wordt genomen. SolarBuddy is dan ook erg dankbaar om zich te kunnen verbinden aan deze opmerkelijke organisatie!


Nieuwe Instagramprofielen


Terwijl SolarBuddy blijft werken aan het bestrijden van energiearmoede, heeft de liefdadigheidsorganisatie haar aanwezigheid op sociale media uitgebreid met drie nieuwe Instagramaccounts. Zo kan ze zich nog meer focussen op haar wereldwijde reikwijdte en acties. Om die reden zijn er nieuwe accounts die specifiek zijn voor Australië, Europa, APAC en de VS gecreëerd.


De nieuwe SolarBuddy Instagramprofielen zijn een voorbeeld van de toewijding van de organisatie om mensen wereldwijd toegang te bieden tot schone en duurzame energieoplossingen. Elk van deze accounts illustreert de unieke initiatieven en vooruitgang die SolarBuddy in de respectievelijke regio's heeft geboekt.


Door de nieuwe Instagra-accounts van SolarBuddy te volgen, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de updates en de impactverhalen uit elke regio. Laat zo ook jouw steun zien voor de inspanningen van deze fantastische organisatie, om op die manier samen een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen!


Ontdek de nieuwe Instagram-profielen van SolarBuddy:
Neem contact op!


Deel dit geweldige nieuws alsjeblieft met al jouw lezers, luisteraars en/of kijkers en stuur ons een link of pdf van wat je hebt gepost of uitgebracht! Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Dank je wel voor jouw steun bij het verspreiden van de boodschap van SolarBuddy en ons te helpen een verschil te maken in het leven van kinderen over de hele wereld.


Perscontact:

dirk@badass.be

+32 (0)494 38 27 44


Met vriendelijke groeten,

Het SolarBuddy & Badass PR-team
Comments


bottom of page