top of page

Persbericht & persuitnodigingReyhs introduceert verbluffende metalen wall art met led-verlichting

Reyhs, een toonaangevende aanbieder van unieke muurkunstcreaties, is verheugd om haar deelname aan de langverwachte Heroes Dutch Comic Con aan te kondigen, die plaatsvindt in Utrecht op 18 en 19 november. Bezoekers krijgen de gelegenheid om de bijzondere metalen wall art van Reyhs te ontdekken en te verwerven die met LED-verlichting kunnen worden verlicht.
Persbericht en persuitnodiging_Reyhs Wall Art
.pdf
Download PDF • 911KB

Download het hele persbericht door op de link hierboven te klikken


De collectie muurkunst van Reyhs is verkrijgbaar in verlichte en niet-verlichte opties, waardoor klanten prachtige en levendige displays kunnen creëren in hun woonruimtes. De oprichter van het bedrijf, Dennis, en zijn vrouw ontdekten hun passie voor het maken van muurkunst na het zien van de immense populariteit van thema's rondom auto's. Met Reyhs hebben ze hun passie vertaald naar betoverende designs geïnspireerd door fantasy, anime, sciencefiction, manga en meer.


Het groeiende assortiment omvat fascinerende ontwerpen met geliefde franchises zoals Star Wars, Batman, The Joker, Harry Potter, Mario, Demon Slayer, Sailor Moon, Spider-Man, Venom en vele andere. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, om een unieke en meeslepende ervaring te bieden voor fans en verzamelaars.


Lancering op Instagram


Ter gelegenheid van het evenement zal Reyhs later deze week haar langverwachte Instagram-kanaal lanceren, waarmee fans en liefhebbers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste ontwerpen en aankondigingen.


Natuurlijk zullen er ook buiten Dutch Comic Con heel wat nieuwtjes— en nieuwe ontwerpen! - te delen zijn. Reyhs zet immers in op innovatieve designs en zal geregeld nieuwe dingen toevoegen. Buiten de metalen kunst zijn er trouwens ook nog de prachtige banners, die er zo levendig en kleurrijk uitzien dat ze bijna eender welk interieur nog mooier— en cooler — kunnen maken. Kom zelf maar eens een kijkje nemen!


Je bent uitgenodigd!


Journalisten, vloggers, bloggers en influencers zijn van harte uitgenodigd om het gepassioneerde team van Reyhs te ontmoeten op Heroes Dutch Comic Con voor een exclusief interview. Daarnaast krijgen zij de kans om muurkunstwerken te verwerven voor wedstrijden, recensies of andere redactionele doeleinden. Voor media-aanvragen of om een ​​interview te plannen, neem contact op met Badass PR, het officiële public relations-bureau voor Reyhs, via dirk@badasspr.com of +32 (0)494 38 27 44.


Bezoek ons!


Bezoek www.reyhsshop.nl om de buitengewone collectie metalen muurkunst van Reyhs te verkennen en het perfecte meesterwerk te ontdekken om elke ruimte te transformeren.


Over Reyhs


Reyhs is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende metalen muurkunst. Geïnspireerd door fantasy, anime, sciencefiction en meer, brengen hun ontwerpen geliefde personages en iconische beelden tot leven. Met een toewijding aan kwaliteitsvakmanschap en klanttevredenheid streeft Reyhs voortdurend naar unieke, betoverende kunstwerken die elke omgeving verheffen.


Contact & delen


Deel deze links met jouw lezers, kijkers, en/of luisteraars:

www.reyhsshop.nl Instagram: @Reysshop

Contactpersoon voor de pers

Badass PR

Dirk Vandereyken

E-mail: dirk@badasspr.com

Telefoon: +32 (0)494 38 27 44

39 views0 comments

Comments


bottom of page