top of page

Nieuwsbrief: Skill House vernieuwt!

Bedankt!


Eerst en vooral: bedankt om samen met ons mee op reis te gaan doorheen de wondere wereld van cursussen en workshops binnen Skillhouse! Ons huisje is snel gevuld geraakt en zoals beloofd is het nu tijd om er nog steviger tegenaan te gaan en jullie allemaal nog veel meer in de schijnwerpers te zetten. Tijdens deze moeilijke coronaperiode zijn we extra gemotiveerd om jullie te ondersteunen en om ervoor te zorgen dat lessen en workshops die live kunnen doorgaan jullie publiek zo goed als mogelijk kunnen bereiken. Inzetten op online curssusen en workshops is momenteel natuurlijk een uitstekende zet ook daarvoor willen we jullie met raad en daad bijstaan!
Skill House vernieuwt
.pdf
Download PDF • 713KB

Download de pdf door op de link hierboven te klikken


Een vernieuwd team


Omdat onze oprichtster zich moet bezighouden met werk voor haar baas, heeft ze ons – het team van Badass pr – erbij gehaald.


Samen gaan we jullie nog beter begeleiden en nog meer opties geven dan ooit! Jullie contactpersoon daarbij zal journalist/auteur:scenarist/pr-consultant/coach Dirk Vandereyken zijn.


Dirk is ook de COO van de Association of European Journalists – Belgian Branch en is als geen ander in staat om zaken, diensten, producten, ondernemers en bedrijven nog meer te laten opvallen. Samen met hem hopen we dat jullie allemaal de eigen boodschap aan een nog breder publiek zullen kunnen overbrengen.


Omdat het even duurde voor alle logistieke details in orde waren, zijn er nog workshops die door ons moeten nagekeken en goedgekeurd worden. Ook dat gebeurt tijdens de komende dagen!


Veranderingen


Zoals gemeld, zal Skillhouse vanaf 15 november 2020 overschakelen op een betaald systeem. De abonnementen blijven erg laag, maar we bieden nu ook pakketten aan die veel goedkoper zijn dan wat je als niet-Skillhouselid zou betalen. Je krijgt nu dus meer opties en tools aangereikt, allemaal om jullie sneller en efficiënter vooruit te helpen.


Ook zullen we vanaf nu veel meer aandacht besteden aan onze sociale media, waaronder Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Op korte termijn hopen we om ook meer audiovisuele content te kunnen maken. We hopen alvast dat we op deze manier kunnen uitgroeien tot de beste, betrouwbaarste partner die jullie jezelf maar kunnen indenken!

Bankrekeningnummer


Alle betalingen mogen vanaf nu gebeuren op bankrekeningnummer van Skill House, BE08 3632 0516 2013. In de vrije vermelding laat je ons weten om welke workshop of om welk pakket het gaat.

Vergeet ondertussen natuurlijk ook niet om te communiceren met ons.


Prijzen


Voor al onze prijzen geldt: hoe meer we samenwerken, hoe beter we elkaar leren kennen en hoe minder je betaalt voor elk afzonderlijk onderdeel dat we aanbieden. Dat gaat zo:


# cursussen per maand: Het aantal verschillende cursussen en/of workshops die je per maand op www.skillhouse.one mag plaatsen. Een enkele cursus kan natuurlijk op meerdere dagen worden verzorgd; in dat geval telt het geheel natuurlijk als 1 cursus.

# sociale mediaposts/maand: Het aantal posts rond jouw cursus of workshop dat wij op onze Facebookpagina en/of onze Instagramaccount zullen plaatsen, telkens in overleg met jou.

# newsletters/maand: Het aantal door jou aangeleverde teksten dat we naar onze volledige database kunnen sturen.


PakkettenPakketkorting: De korting op alle extra pakketten die je kunt kiezen: SEO, copywriting, sociale media en public relations. De korting is enkel geldig wanneer je een pakket aanschaft binnen de 5 dagen na inschrijving of verlenging van jouw abonnement.


De prijzen zijn zonder de abonnementskortingen inbegrepen.


Kies 2 pakketten: extra 10% korting bovenop de abonnementskortingen.

Kies 3 pakketten: extra 20% korting bovenop de abonnementskortingen.

Contacteer ons voor meer info, prijs voor extra talen, copywriting, aanmaak audiovisuele content, promofilms, instructiefilms, enzovoort.


Voorbeelden


Je verzorgt 2 dagen per week een cursus poppen maken. Je plaatst 1 item op Skill House waarin 10 data ingevuld staan en je bent van plan datzelfde item later nog aan te vullen met nieuwe data. Je bent zeker dat je 2 maanden lang les zult geven en je kiest voor een kwartaalabonnement, waardoor jouw item 3 maanden lang zichtbaar zal zijn op Skill House. Voor die 3 maanden betaal je eenmalig 39 euro + btw.


Je verzorgt 1 dag per week een cursus Reiki, 1 dag per week een cursus holistische massage en 1 dag per maand een healingworkshop. Je kiest voor 3 items, elk met een eigen uurrooster. Omdat je weet dat jouw cursussen vanaf volgende maand zullen doorgaan en je niet van plan bent om er snel mee te stoppen, besluit je om een jaarabonnement te nemen. Dit kost je 189 euro + btw. Bovendien mag je Skill House vragen om 4 keer per maand een post rond jouw cursussen te plaatsen. Daarbij hang je niet vast voor welk van jouw 3 cursussen en workshops dat moet gebeuren. Je mag ook 1 keer per maand een tekst aanleveren die Skill House in haar newsletter naar haar database zal sturen en krijg je 20% korting op de pakketten. Je wilt op professionele wijze een zaak uitbouwen en besluit om de sociale media- en SEO-pakketten te nemen. Die zouden je normaal 1.000 euro + btw per maand kosten, maar je krijgt ook nog eens een korting van 30% (vanwege jouw jaarabonnement voor 3 cursussen) + 10% (omdat je 2 pakketten kiest). De totale korting is dus 40%. Je moet dus maar 600 euro + btw per maand betalen voor de pakketten!Hier wat meer info over de verschillende diensten die we aanbieden! Zoek je nog meer? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Public relations


Public relations houdt vooral in dat we voor geweldige, wervende teksten en persberichten zorgen, de herkenbaarheid van jouw product of dienst vergroten via de media, kosten drukken door reclame grotendeels overbodig te maken, voor artikels zorgen in magazines, kranten, op tv of op het internet en dat we samen met jou nadenken over goeie manieren om promotie te voeren. We werken echter ook samen met filmmakers, fotografen en ontwerpers om optimale resultaten te kunnen bekomen.


SEO (Search Engine Optimalisation)


Wat SEO betreft, bestaan er enorm veel misopvattingen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld dat het niet werkt als Yoast een lage score aangeeft, dat een tekst kort moet zijn of dat er zoiets bestaat als een vaste regel rond op welk uur je moet posten.


Was jij er ook van overtuigd dat bovenstaande beweringen kloppen? Waarschijnlijk wel: je vindt ze trouwens overal terug op de sites van bureaus die 'experts' zijn in SEO, je leert erover in tutorials op YouTube en je werd in het verleden misschien zelfs wel eens afgestraft door jouw CEO als je er anders over dacht.


Het wetenschappelijk onderzoek lijkt elders op te wijzen, maar wordt maar al te vaak verkeerd geïnterpreteerd . Wil je weten hoe het écht zit? Contacteer ons dan!


Sociale media


Ze zijn niet meer weg te denken: de sociale media! Toch worden ze vaker verkeerd begrepen, niet goed gehanteerd, onvoldoende gebruikt of zelfs vergeten.


Tijdens onze lezingen zeggen we al jarenlang wat je ook van absolute toppers als Gary Vaynerchuk hoort: de tijd waarin marketing en sociale media enkel 'push' waren en je nieuws over jouw producten of diensten door de strot van jouw publiek kunt duwen én daarbij resultaat kunt verwachten, is al lang voorbij.


Laat ons je uitleggen hoe je jouw reclame, productshots en acties best afwisselt met leuke nieuwtjes, interessante weetjes, boeiende verhalen en persoonlijke berichten, wanneer je posts best boost en vooral: op welke media je best post! Wij zorgen voor (een groot aantal van) jouw posts, telkens in samenspraak met jou!


Audiovisuele content is belangrijker geworden dan ooit, maar ook afbeeldingen, teksten en andere posts moeten niet vergeten worden.

Mogelijk ben je al actief op Facebook, LinkedIn en Instagram, maar heb je bijvoorbeeld al aan YouTube en Twitter gedacht? Die je iets wat het wel goed zou doen op Petreon, Twitch of Steam? Wist je dat Tik Tok nu al jaren het snelst groeiende sociale medium is? Of zoek je het juiste crowdfundingplatform? Wij hebben er ervaring mee!


Wil je zélf ook passief geld verdienen? Dan bieden we jou een unieke opportuniteit aan: een incentive van 10% voor iedereen die jij doorstuurt naar ons!


Stuur je iemand die lid wordt van Skill House, copywriting of (al dan niet audiovisueel) materiaal nodig heeft of intekent voor public relations, SEO-hulp of sociale media (met of zonder cursussen op Skill House te plaatsen), dan betalen we jou binnen de 5 dagen nadat we de betaling van de persoon of het bedrijf dat je hebt doorgestuurd 10% van wat wij verdienen. Daarvoor dien je op voorhand natuurlijk wel een factuurtje op te maken – wij laten je op voorhand weten hoe!


Contacteer ons op


skillhousegent@gmail.com

+32 (0)494 38 27 44


Meer info:
Comentarios


bottom of page