Badass PR is een full-service pr-bureau. Public relations houdt vooral in dat we voor geweldige, wervende teksten zorgen, de herkenbaarheid van jouw product of dienst vergroten via de media, kosten drukken door reclame grotendeels overbodig te maken, voor artikels zorgen in magazines, kranten, op tv of op het internet en dat we samen met jou nadenken over goeie manieren om promotie te voeren. We werken echter ook samen met filmmakers, fotografen en ontwerpers om optimale resultaten te kunnen bekomen

We zijn er zeker van dat samenwerking meestal loont en brengen klanten vaak in contact met elkaar om samen dingen te realiseren die alleen moeilijk te organiseren zouden zijn. Verder werken we niet per uur, maar aan vaste maandelijkse bedragen die doorgaans lager zijn dan wat de meeste andere pr-bureaus vragen, zodat onze klanten niet voor onaangename verrassingen of onverwachte kosten komen te staan.

Verder verzorgen we niet alleen copywriting, maar ook creatieve teksten – van artikels tot boeken, film- en tv-scripts en radiospots, zowel in het Nederlands als in het Engels. Onze boeken zijn al verschenen bij Amerikaanse uitgeverijen, een aantal van onze scripts zijn reeds verfilmd en honderden van onze recensies en artikels zijn verschenen in allerhande tijdschriften en kranten, of op websites. Voor journalistiek werk geldt echter een andere regel: we schrijven zelf geen recensies van producten waar we de pr voor verzorgen.

Tenslotte zijn er ook onze cursussen: acteren, communicatie, debat- en presentatietechnieken, hypnose, leugendetectie, NLP, schrijven, sociale media. Daarover lees je hier meer.
 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page